• Reportatge publicat a Joia Magazine de la salut mental el gener de 2012.

 • Refugiar-se és el cas més extrem i dramàtic d’immigració. Fam, guerres i catàstrofes naturals obliguen milers de persones a abandonar les seves llars, separar-se de les seves famílies en molts casos i enfrontar-se a una situació del tot incerta. En aquestes circumstàncies, els refugiats són proclius a patir trastorns mentals com ara depressió i estrès crònic i múltiple, així com episodis psicòtics. L’aplicació de teràpies socioeducatives i psicosocials pot ajudar a fer més suportable el seu exili.

  Ir al artículo

 • SPEAK / DEJA TU COMENTARIO
  Los comentarios seran moderados.

  XHTML: Puedes usar estos tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Return to Top

  El neguit de l’exili

  TAG / CLOUD

  #PrimaveraValenciana 7k-Gara AKP al assad Alepo ARA Argentina Balcanes Barcelona BDP Buenos Aires CNT Cultura Elecciones Generales Erdogan Frente Polisario Gaddafi Gara Gitanos Hatip Dicle Hizbullah Inmigración Interviú Italia Joia Magazine Kandil Kurdistán La Vanguardia Libia Mundo música PJAK PKK Presència PYD refugiados rusia siria Sociedad Sáhara Occidental Tango trastornos mentales Trileros Turquía YPG|

 • Portfolio David Meseguer
  enero 2012
  L M X J V S D
  « nov   feb »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031